13 oktober 2008

Carrie Bradshaw = IDIOT(movie-spoiler)

Jag har nu sett Sex and the City-the movie..hmm...sicken skit-film..typ!
Jag bör tillägga att jag just sett Sex and the City-säsongerna på TV nyligen..all over again & har nu insett vilken idiot Carrie Bradshaw e..För att vara en kvinna i 30-års åldern & en "serial-dater" så e hon: barnslig, kräsen & alltid taskig mot sina killar (Aiden Shaw för exempel) OCH hon har konstig syn på: kärlek, förhållanden & kvinnosynen!
Snabbt tillbaka till Aiden Shaw..HON SKULLE HA GIFT SIG MED HONOM...(då hade vi fått ett slut på allt & sluppit undan THE MOVIE)
Aiden var vettig..vettigast av dom alla men Carrie behandlade honom som hundskit-under-en-sko (hennes älskade Manolo Blahniks)..& hon gjorde det inte bara en utan 2 GÅNGER!!
Och kvinnosynen...hon har tagit tillbaka & slutligen gift sig med Mr Big (Mr totally wrong) Han har i sin tur behandlat Carrie som hundskit-under-en-sko (dock tur att hon fick känna av sig egen "medicin") Han har velat fram & tillbaka..dejtat nån annan medans han & Carrie hade nåt på G, gift sig med nån annan utan att berätta för Carrie som hoppades att det skulle bli dom..han DÖK INTE upp när dom slutligen skulle gifta sig...ok, att han ångrade sig & åkte tillbax men TOO LATE!!Men vad e det för typ..han dök INTE upp...sen han ångrade sig..IDIOT!
Ok...ok, Carrie kanske gick överstyr med hela bröllopet & alla femtiotusenmiljoner gäster hon bjöd in BARA så att dom skulle få se hennes Vivienne Westwood-bröllopsklänning & Mr Big tyckte att det blev för mycket men va f**n..han dök INTE upp..
Mr Big & Carrie var otrogna med varann..(hon mot Aiden, han mot Natasha) & då säger jag bara "har han gjort det mot henne kan han göra det mot dig"...(detsamma för henne dock)
Men åter till kvinosynnen...om nån anser att Carrie e en förebild e det ju fel..då skulle det budskapet vara att det e ok att ta tillbax/vara med nån som behandlar en som skit..helt enkelt! Och e man så pass "galmla" som dom..borde men inte veta bättre?då tänker alla..."jaa, men Samantha då" som ligger med allt som rör sig!?Joo, men hon "förstör" ju bara för sig själv..i princip!
Personligen e jag nog en blanding av Charlotte & Miranda..får tolka som ni vill men jag tycker det e en ok blanding..kanske lite tråkigt pryd & sarkastiskt aggressiv but if that's case then so be it!

Inga kommentarer: