10 januari 2011

Bok-avslut

Läst ut den sjunde boken i Camilla Läckbergs serie om Erica Falck och Patrik Hedström och dom andra i Fjällbacka..Kommer det att komma en åttonde bok i serien?!Man får väl hoppas för dom är sjukt bra!Läst alla sju på bara ett halv år..varav dom tre sista böckerna på bara 3veckor,inte illa eller hur..Men dom är svåra att släppa ifrån sig!
Nu är det färdigtjatat om Läckberg,ska läsa skådespelerskan Daniella Westbrooks självbiografi. Hon är en engelsk skådis som gick ner sig i drog-träsket ganska rejält (hon tog så mycket kokain att henned näsa kollapsade) och hennes väg tillbaks..typ..Redan börjat läsa den och den verkar lite långdragig men min bästa vän Kristin har rekommenderat den så ska läsa klart den.
Den är nog värd att läsa framförallt då det mesta i boken utspelar sig i London (en stad jag känner till...alltför väl) där det tyvärr kan gå snett för många..Har tyvärr sett det själv,vänner som tagit droger och inte fattat den skrämmande innebörden av det..
Men Daniella Westbrook lyckades ta sig ur efter drogträsket efter 12 långa (svåra) år..och hennes näsa blev återställd med hjälp av plastikkirurgi!
Published with Blogger-droid v1.6.5

Inga kommentarer: