17 januari 2011

Djurens vänner

Djur kan få en människa att känna sig så otroligt omtyckt...c6 för vissa är djuren ens fast punkt i vardagen, nån att bry sig om..och nån som bryr sig om en..
Läste denna artikel på nätet idag & tycker det är bra att tjejen (i artikeln) har sig en fast punkt i sin hund efter en tragisk start på livet..

5 kommentarer:

Anonym sa...

coxiq.blogg.se

Zanna sa...

Tack så mycket, det värmer att höra.. Han är verkligen hela min värld, Ceros <3

TesseBelle sa...

Bra blogg, Zanna..kommer att följa!
Vet hur det är med hundar=människans bästa vän =)
Kram på dig

Zanna sa...

Åh Va mysigt, vad har du för hund? :)

Det är nåt speciellt med djur i allmänhet, dom kan älska på ett sätt ingen annan levande varelse kan.. Dom har någonting magiskt, något så vackert, som dom väljer att dela med oss människor.. Helt fantastiskt egentligen, om man tänker efter..

Jag är såå otroligt tacksam över att jag fick äran att dela mitt liv med Ceros,det låter kanske vrickat,haha.jag skulle inte ens ha en stor hund & här står jag över 5 år senare med en 60 kg björn att älska!

Allt började med ett kort..På alla 9 valpar ihop,sen ett samtal, en kort beskrivning om mig själv och sedan en förfrågan om den valpen längst ner i hörnet till vänster, var den kvar? -Ja,det var den sista kvar..Var det en hanhund? -Ja,det var det också..På den vägen var det..Några dagar senare satt jag i bilen påväg till honom, den största kärleken i mitt liv, uatn att veta om att han var just han! Han satt i mitt knä hela vägen hem, tjock & go, lugn&mysig,varm& mjuk..Det var då han gav mig den första pussen, som en blixt från klarblå himel, mitt på näsan, sen la han sig till rätta i mitt knä oh somnade..Det regnade ute. Det dröjde inte länge innan jag förstod att den här lilla plutten, han skulle förändra hela mitt liv!

Han var så fruktansvärt söt, helt galet!
Jag kunde inte gå ut med honom utan att ett lass med folk stannade och skulle hälsa, klappa,och pussa..Och än idag så stannar folk, bara för att säga hur fin eller vacker han är, eller hur snälla ögon han har.. Det är rätt häftigt! För ett tag sen så stannade faktiskt en bil som passerade oss på vår promenad, bara för att säga hur otroligt vacker och ståtlig han var och att vi var fina tillsammans, då blir man chockad, generad och glad..
"Den där stora hunden och den där lilla tjejen" - ja, det måste se bra kul ut ibland :P

Folk brukar vara så förvånade över att han är så lugn, trygg och framförallt lydig.. haha .. Om dom bara visste vad vi har gått igenom för att komma hit, Han är nu allas favorit "Pappa Balou"..- Men en gång i tiden så var han inte så lugn, stillsam, trygg och säker.. Han hade tyvärr haft det väldigt tufft som valp, det upptäckte jag ganska så fort då han tex var jätterädd för alla killar och män och visade det genom att skälla, resa ragg och vara allmänt hotfull.
Han ville inte släppa någon nära.
Det tog tex 2 år innan någon annan än jag fick smeka honom mellan ögonen, nu får vem som helst göra det, Bästa han vet!
Nu dock, nu älskar han allt och alla, vem som helst kan knalla fram och klappa honom, dom möts bara utav en viftande svans och en pussande tunga, haha.. Så han har inte heller haft det så lätt, mitt hjärta.. Kanske är det därför vi klickade så rätt för varandra? Jag vet inte.. Jag vet bara att han gör mig till den lyckligaste mamman i världen! :D

OJ, vilken lång komentar detta blev, jag ber om ursäkt, haha, Du måste ju tro att jag är tokig efter denna komentar :P

Påtal om hundar, läs min blogg, jag var med om nåt så fruktansvärt idag när jag slutade jobbet.

Tusen tack för din komentar och ännu mer för att du hade bloggat om artikeln, blev så förvånade, fick en länk skickad till mig i en komentar, visste inte ens att det fanns ute på nätet..Artikeln alltså.. Hur som helst, massor utav tack, det är rörande, verkligen!

ha det superbra!
Kram Kram

Zanna sa...

Oj det har strulat super mycket nu när jag skulle lämna min tidigare komentar så jag hoppas inte den kommer flra ggr, den om Ceros som liten osv.. :S Trodde den var för lång så jag försökte korta ner den men nu är den ju här ändå.. Det var ju bra!

Då Vet jag det!
Snurrigt det blev :P